Mire készülj ha airsoftozol?

Első lépés ha Airsoftozni szeretnél eljönni hozzánk, hogy barátaiddal válasszátok ki a számotokra legszimptikusabb pályánkat és az időpontot.

Ha ez megvan ki kell tőlteneket a pályafolgalás menü alatt megtalálható űrlapot. Ezt követően egy válasz emailt kaptok rendszerünktől amiben számos hasznoss információ mellett a foglaló elküdéséhez szükséges adatok is megtalálhatók.

A szervezőnek nehéz feladata van egy csoport öszzehangolásánál ezért Őt az általa szervezett csoport nagyságától függően kedvezményben részesítjük. Ha ezzel megvagyunk egy dolgotok lesz még. Eljönni és egy nagyot harcolni- bulizni barátaiddal.

De, hogy is készüljetek mibe is gyertek játszani. Alapcsomagjaink nem tartalmazzák a overált de természetesen tudunk biztosítani. Ezt előre jeleznetek kell nekünk, alapaesetben a játékmester nem készül plusz overálokkal. Ha nincs szükségetek rá akkor bármilyen rossz játszós ruha kell. Lehet ez farmer, training nadrág bármi amit nem sajnáltok. Felülre váltópóló hideg idő esetén pulcsi szükséges. Zárt cipő kötelező, Papucsban, szandálban nem engedünk játszani.

Gyakori kérdés, hogy mennyire fáj ha eltalálnak: Egy pulcsi vagy hosszú nadrág már jelentősen felfogja a lövedéket de minél közelebbről találnak el annál jobban csíp. Aggódni azonban nem kell, az Airsoft nem képes kárt tenni benned kivétel a szemed és a fogad így az átalunk adott biztonségi maszk viselése kötelező!

Érdemes a vízpótlásról gondoskodnotok mert ez egy erősen dinamikus játék ezért sokat fogtok izzadni. Aki fáradékonyabb érdemes egy kis szőlőcukrot magával hoznia.

Reméljük sikerült felkészíteni titeket! Ne feledd! Harcolj az élményért!